Ugens Opdatering

2018

Kære læser

Du kigger nu på et prøvenummer af det nye online magasin techst, som fremover vil skrive om tendenser og konsekvenser af radikal ny teknologi.

Den teknologiske udvikling går stærkt og alt peger på, at vi står over for markante forandringer, der vil påvirke den måde vi lever på. Det handler om kunstig intelligens, robotter i enhver afskygning og disruption af kendte tekniker og produktionsmåder. Hvad kommer det til at betyde for os alle sammen? Er det godt eller skidt? Og for hvem? Vi stiller spørgsmålene til forskerne, erhvervslivet, interesseorganisationerne og politikerne. Og vi kommer til at følge udviklingen tæt.

techst nyhedsbrev vil komme i din mailbox en gang om ugen med nyheder, baggrundsartikler, analyser, debat og kommentarer. De tre artikler i prøvenummeret og de artikler, der kun har fået en overskrift er eksempler på de emneskredse techst vil tage op.

Vi håber du vil bruge lidt tid på at orientere dig i vores prøvenummer. Har du kommentarer, idéer eller spørgsmål hører vi meget gerne fra dig.

God læselyst
Jørgen Madsen
Redaktør

HVAD MENER DU OM ...?
KORT NYT
GLOBALT