Maskinlæring helt ned på jorden

Kunstner, interaktionsdesigner og underviser Andreas Refsgaard har aldrig taget en formel uddannelse med maskinlæring. Men det skal ved gud ikke afholde ham fra at lave eksperimenter og sjov med den - og inspirere andre til at gøre det samme.

Da jeg første gang kontakter kunstner Andreas Refsgaard, sker det over mail. Hjemmevant danser mine fingre over tastaturet, mens jeg former sætninger som ‘Hej Andreas’, ‘jeg synes, dine værker er interessante’ og ‘vil du deltage i et interview for teknologimagasinet techst.dk?’


Log ind for at se artiklen eller tilmeld dig og få techst gratis i 30 dage

Log ind for at se artiklen eller tilmeld dig og få techst gratis i 30 dage

Denne uge:

Maskinlæring helt ned på jorden

Kunstner, interaktionsdesigner og underviser Andreas Refsgaard har aldrig taget en formel uddannelse med maskinlæring. Men det skal ved gud ikke afholde ham fra at lave eksperimenter og sjov med den - og inspirere andre til at gøre det samme.

Da jeg første gang kontakter kunstner Andreas Refsgaard, sker det over mail. Hjemmevant danser mine fingre over tastaturet, mens jeg former sætninger som ‘Hej Andreas’, ‘jeg synes, dine værker er interessante’ og ‘vil du deltage i et interview for teknologimagasinet techst.dk?’


Log ind for at se artiklen eller tilmeld dig og få techst gratis i 30 dage

Log ind for at se artiklen eller tilmeld dig og få techst gratis i 30 dage

Log ind

Opret kundekonto

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse,, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores persondatapolitik.

Ja tak, jeg vil gerne have et gratis prøveabonnement og adgang til alle artikler

Enkelt abonnementGruppeabonnementGavekort