Robot skaber kontakt mellem mennesker

En lille, langsom og lidt dum robot har succes med at skabe god kontakt til gæster, potentielle kunder og andre fremmede mennesker. Den kan hverken støvsuge, lave kaffe eller samle komponenter på samlebånd – i stedet spreder den hygge, sjov og gode relationer.

I samme øjeblik jeg træder ud af elevatoren, får jeg øje på en lille robot på hjul, der står klar til at tage imod mig. På ’brystet’ af den en meter høje robot er der en skærm med mit eget billede og mit visitkort og det enkle spørgsmål: Hvem må jeg kontakte for dig?


Log ind for at se artiklen eller tilmeld dig og få techst gratis i 30 dage

Log ind for at se artiklen eller tilmeld dig og få techst gratis i 30 dage

Denne uge:

Robot skaber kontakt mellem mennesker

En lille, langsom og lidt dum robot har succes med at skabe god kontakt til gæster, potentielle kunder og andre fremmede mennesker. Den kan hverken støvsuge, lave kaffe eller samle komponenter på samlebånd – i stedet spreder den hygge, sjov og gode relationer.

I samme øjeblik jeg træder ud af elevatoren, får jeg øje på en lille robot på hjul, der står klar til at tage imod mig. På ’brystet’ af den en meter høje robot er der en skærm med mit eget billede og mit visitkort og det enkle spørgsmål: Hvem må jeg kontakte for dig?


Log ind for at se artiklen eller tilmeld dig og få techst gratis i 30 dage

Log ind for at se artiklen eller tilmeld dig og få techst gratis i 30 dage

Log ind

Opret kundekonto

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse,, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores persondatapolitik.

Ja tak, jeg vil gerne have et gratis prøveabonnement og adgang til alle artikler

Enkelt abonnementGruppeabonnementGavekort