Robot skaber kontakt mellem mennesker

En lille, langsom og lidt dum robot har succes med at skabe god kontakt til gæster, potentielle kunder og andre fremmede mennesker. Den kan hverken støvsuge, lave kaffe eller samle komponenter på samlebånd – i stedet spreder den hygge, sjov og gode relationer.

I samme øjeblik jeg træder ud af elevatoren, får jeg øje på en lille robot på hjul, der står klar til at tage imod mig. På ’brystet’ af den en meter høje robot er der en skærm med mit eget billede og mit visitkort og det enkle spørgsmål: Hvem må jeg kontakte for dig?


Log ind for at se artiklen eller tilmeld dig og få techst gratis i 30 dage

Log ind for at se artiklen eller tilmeld dig og få techst gratis i 30 dage

Denne uge:

Robot skaber kontakt mellem mennesker

En lille, langsom og lidt dum robot har succes med at skabe god kontakt til gæster, potentielle kunder og andre fremmede mennesker. Den kan hverken støvsuge, lave kaffe eller samle komponenter på samlebånd – i stedet spreder den hygge, sjov og gode relationer.

I samme øjeblik jeg træder ud af elevatoren, får jeg øje på en lille robot på hjul, der står klar til at tage imod mig. På ’brystet’ af den en meter høje robot er der en skærm med mit eget billede og mit visitkort og det enkle spørgsmål: Hvem må jeg kontakte for dig?


Log ind for at se artiklen eller tilmeld dig og få techst gratis i 30 dage

Log ind for at se artiklen eller tilmeld dig og få techst gratis i 30 dage

Log ind

Opret kundekonto

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse,, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores persondatapolitik.

Ja tak, jeg vil gerne have et gratis prøveabonnement og adgang til alle artikler

Enkelt abonnement


Abonnement

30 dages gratis prøveperiode. Herefter 49,00 DKK per måned. Dit abonnement bliver fornyet automatisk, når prøveperioden udløber. Du kan opsige abonnementet når du vil.

30 dages gratis prøveperiode. Herefter 49,00 DKK per måned

Varenummer (SKU): 40000 Varekategori:

Gruppeabonnement


Gruppeabonnement

Dit abonnement bliver fornyet automatisk, når prøveperioden udløber. Du kan opsige abonnementet når du vil.

30 dages gratis prøveperiode. Herefter Fra: 39,00 DKK per måned per medlem

Fra 5102550
Clear

Gruppemedlemmer:

Varenummer (SKU): 30000 Varekategori:

Gavekort


Tilbud

Gavekort

Gavekortet modtages som kode via e-mail og kan frit gives væk. Den første måned er stadig gratis ved brug af gavekort.

90,00 DKK120,00 DKK

3 måneder4 måneder
Ryd

Varenummer (SKU): N/A Varekategori: